Mukulax Hirvensalo

Hirvensalo

Kukolantie 40, 20900 Turku
Puhelin: 0504081384
hirvensalo(at)mukulax.fi
Aukioloaika: 7-17

Mukulax Hirvensalo

Mukulax Hirvensalo on liikkuvien lasten päiväkoti

Toimintamme tarkoituksena on olla tekemässä toimivaa arkea lapsiperheille. Lapsille haluamme tuottaa turvallisia ja leikin täyteisiä hoitopäiviä pienissä ryhmissä. Toimintamme on tavoitteellista ja edistää lasten tasapainoista kasvua, kehitystä ja oppimista.

Toiminta

Toimimme 2014 valmistuneissa tiloissa, osoitteessa Kukolantie 40. Tilaa on yhteensä 640 neliötä. Meillä on paljon jakotiloja, jotka mahdollistavat päivittäisen pienryhmätoiminnan. Ympäristö on aivan loistava luonnossa liikkumiseen ja liikuntaan. Metsäretkillä käyvät aivan pienimmätkin lapset. Piha on suuri ja siinä on sekä hiekka- että nurmialuetta. 2018 alusta päiväkodissa on aloitettu englannin kielirikastetoiminta, jossa englantia tuodaan päiväkodin arkeen lisämausteena. Lisää kieli rikastetoiminnannasta: kielirikaste

Ryhmät

Päiväkodissa on neljä ryhmää: kaksi alle 3-vuotiaiden ryhmää (Päiväperhosentoukat ja Yöperhosentoukat) ja kaksi yli 3-vuotiaiden ryhmää (Päiväperhoset ja Yöperhoset). Lapsia on hoidossa tällä hetkellä noin 70. Jokainen näistä ryhmistä jakautuu toiminnan ajaksi omiksi, ikäkausien mukaan jaotelluiksi 4-7 lapsen pienryhmikseen. Meillä on myös ryhmien ja koko talon yhteisiä kivoja juttuja, kuten oman talon päivä kerran kuukaudessa. Päiväkodissa on käytösssä lyhyemmän hoitoajan vaihtoehdoista alle 35 tuntia ja 20 tuntia viikossa.

Henkilökunta

Päiväkodissa työskentelee päiväkodinjohtaja, 6 lastentarhanopettajaa ja 6 lastenhoitajaa, laitoshuoltaja ja keittäjä. Motivoitunut ja innostunut henkilökunta tekee viihtyisän päiväkodin.

Uudessa päiväkodissamme on oma valmistuskeittiö

Olemme satsanneet uuteen keittiöön. Keittiöstä toimitetaan ruoka kaikkiin Mukulax päiväkoteihin. Käytämme raaka-aineina mahdollisuuksien mukaan luomua ja lähiruokaa. Toimittajat ovat paikallisia pienyrityksiä. Olemme saaneet ruoasta erinomaista palautetta. Päiväkodilla on ikään kuin sydän, kun siellä on ihan oma keittäjä ja hyvä ruoan tuoksu tulee käytävillä vastaan.

Tervetuloa Mukulax Hirvensaloon

Tervetuloa tutustumaan päiväkotiimme! Sovithan vierailuajan soittamalla.