Mukulax Kähäri

Kähäri

Untolankatu 29, 20300 Turku
Puhelin: 0504078606
kahari(at)mukulax.fi
Aukioloaika 7-17

Mukulax Kähäri

Monipuolinen päiväkoti Kähärissä

Mukulax Kähäri on Kähärin seudun oma päiväkoti, jonne on helppo tulla. Kulkuyhteydet ovat hyvät joka suuntaan. Päiväkoti toimii osoitteessa Untolankatu 29. Olemme avoinna arkisin 7.00-17.00. Tila on ollut alun perin lastenkoti ja nyt tilat on remontoitu päiväkoti käyttöön sopiviksi. Päiväkodissa on 64 lasta ja yli kuusisataa neliötä tilaa. Jokaisella ryhmällä on hyvin jaotellut, väljät tilat, jotka mahdollistavat erinomaisesti pienryhmätoiminnan. Päiväkodissa on myös pieni jakelukeittiö.

Toiminta

Piha on rehevä ja tilava, kasvillisuus mahdollistaa omaa leikkirauhaa ja seikkailun tuntua myös ulkoilun aikana. Kesäisin meillä on myös oma hyötypuutarha. Lähistöllä on useampikin ulkoliikuntaan soveltuva kenttä ja liikuntaan olemme saaneet viikoittaisen salivuoron myös Salibandy areenalta. Myös lähimetsät ovat viikoittain ahkerassa käytössä. Päiväkodissa on käytösssä lyhyemmän hoitoajan vaihtoehdoista alle 35 tuntia ja 20 tuntia viikossa.

Ryhmät

Päiväkodissamme toimivat ryhmät; esikoululaiset, 5-vuotiaiden ryhmä (joka osallistuu 5-vuotiaiden ilmaiseen varhaiskasvatuskokeiluun), 3-4-vuotiaiden Peikot-ryhmä, 3-vuotiaiden Mennikäisten-ryhmä sekä alle kolmivuotiaiden Tiitiäisten ryhmä. Jokainen näistä ryhmistä jakautuu toiminnan ajaksi omiksi, ikäkausien mukaan jaoitelluiksi 4-8 lapsen pienryhmikseen. Joka toisen perjantain vietämme yhdessä draaman, lauluhetkien ym. mukavan yhteisen puuhan parissa

Henkilökunta

Päiväkodissa työskentelee päiväkodinjohtaja, 6 lastentarhanopettajaa, 4 lastenhoitajaa ja keittiöapulaisena yksi avotyötekijä, sekä laitosapulainen.

Tervetuloa Mukulax Kähäriin

Ota yhteyttä ja sovi tutustumisaika, niin meillä on aikaa kertoa päiväkodista.