Mukulax Koivula

Koivula

Kataraistentie 1, 20740 Turku
Puhelin: 0504081386
koivula(at)mukulax.fi
Aukioloaika 7.30-17

Mukulax Koivula

Toimivaa arkea lapsiperheille Koivulassa, nyt myös englanniksi

Mukulax Koivulassa toimintamme tarkoituksena on olla tekemässä toimivaa arkea lapsiperheille. Lapsille haluamme tuottaa elämyksellisiä hoitopäiviä pienissä ryhmissä. Toimintamme on tavoitteellista ja edistää lasten tasapainoista kasvua, kehitystä ja oppimista. Tilat päiväkodille löytyvät osoitteesta Kataraistentie 1 ja ne ovat valmistuneet 1986 kerrostalon alakertaan. Viihtyisässä päiväkodissa on neliöitä noin 160.

Toiminta

Rytmitämme arjen toimintaamme pienryhmittäin, mutta vietämme myös kerran viikossa koko talon voimin esimerkiksi lauluhetkiä sekä muita juhlia. Hyödynnämme toiminnassamme myös luontoa ja erityisesti lähimetsäämme sekä lähikenttiä, kirjastoa sekä muita bussimatkan päässä olevia elämyksellisiä retkikohteita. Nyt syksystä 2016 olemme aloittaneet Mukulax Koivulassa englannin kielirikastetoiminnan. Kielirikasteisella varhaiskasvatuksella tarkoitetaan varhaiskasvatusta, jossa alle 25 % toiminnasta järjestetään säännöllisesti ja suunnitellusti jollakin muulla kuin varhaiskasvatuslaissa määritellyllä varhaiskasvatuksen kielellä. Tavoitteena on tarjota lapsille mahdollisuuksia kehittää monikielistä potentiaaliaan. Lue lisää kielirikastetoiminnasta

Ryhmät

Päiväkodissa on kaksi pääryhmää: alle 3-vuotiaiden ryhmä Hippiäiset (Tweeties) sekä yli 3-vuotiaiden ryhmä Pörriäiset (Bumble bees). Jaamme lapsia pienryhmiin näiden ryhmien sisällä. Lapsia voi olla hoidossa enimmillään 22. Päiväkodissa on käytösssä lyhyemmän hoitoajan vaihtoehdoista alle 35 tuntia ja 20 tuntia viikossa.

Henkilökunta

Päiväkodissa työskentelevät päiväkodinjohtaja, lastentarhanopettaja sekä kaksi lastenhoitajaa. Motivoitunut ja innostunut henkilökunta tekee päiväkodin.

Tervetuloa Mukulax Koivulaan

Ota yhteyttä rohkeasti ja sovi sopiva tutustumisajankohta!