Mukulax Linnanrinne

Linnanrinne

Linnankatu 53 F, 20100 Turku
Puhelin: 0505637726
linnanrinne(at)mukulax.fi
Aukioloaika 7.30-17

Mukulax Linnanrinne

Kaksikielistä päivähoitoa keskustassa

Lastentalo Mukulax Linnanrinne on yksityinen päiväkoti Turussa. Se sijaitsee arvostetun taloyhtiön (As. Oy Linnanrinne) F-talon alimmassa kerroksessa. Tilat ovat alun perin rakennettu päiväkodiksi ja olemme remontoineet tiloja vuosien varrella. Linnanrinteen viereen pääsee helposti autolla. Päiväkoti ei ole kadun varressa, vaikka osoitteesta voisi niin luullakin, vaan suojassa isojen talojen välissä, jossa suojaisa pihammekin sijaitsee. Bussi n:o 1 pysäkki on aivan vieressä. Martinmäen puolelta pääsee hyvin förillä ylitse.
Toimintamme on kaksikielistä ja päivittäisiä puuhia rikastetaan ruotsinkielellä esimerkiksi laulujen, satujen ja lorujen kautta. Yksi päiväkodin työntekijöistä käyttää ruotsia myös puhekielenään. Päiväkotimme sijaitsee hyvin keskeisellä alueella ja sen vuoksi meidän on helppo tehdä erilaisia retkiä lähiympäristöön. Kävelymatkan päässä ovat myös erilaiset liikuntamahdollisuudet ja meillä on varattuna myös viikoittainen salivuoro Mikaelin koulun jumppasalista. Oma piha-alueemme on suojaisella paikalla kerrostalojen välissä ja käymme paljon myös läheisissä leikkipuistoissa. Meillä on päiväkodin pienuuden vuoksi tarjolla vain kokopäivähoitoa, yli 35 tuntia per viikko.

Ryhmät

Toimimme pienryhmissä ja päiväkodissa on kolme ryhmää: Velhot (4-5-vuotiaat), Keijut (2-3-vuotiaat) ja Haltijat (1-2-vuotiaat). Päiväkodissa on yhteensä 16 lasta. Torstaisin vietämme koko talon yhteisiä toimintahetkiä, joihin kuuluu esimerkiksi lauluhetkiä, draamaesityksiä ja yhteisleikkejä.

Henkilökunta

Lastentalo Mukulax Linnanrinteessä työskentelee lastentarhanopettaja,kaksi lastenhoitajaa sekä osa-aikainen päiväkotiapulainen.

Tervetuloa Mukulax Linnanrinteeseen

Ota yhteyttä ja sovi tutustumisaika, niin meillä on aikaa kertoa päiväkodista.