mukulax-luostarinkatu-700x437

Luostarinkatu

Luostarinkatu 5, 20700 Turku
Puhelin: 050-4098080
luostarinmaki(at)mukulax.fi
Aukioloaika: 7-17

mukulax-luostarinkatu-700x437

Mukulax Luostarinkatu avautuu elokuussa

Uusin Mukulax Päiväkoti on avattu 2017 elokuussa Turun keskustan liepeille osoitteeseen Luostarinkatu 5. Kiinteistö on toiminut kymmeniä vuosia lastenkotina ja remontoimme sen ennen toiminnan alkua. Päiväkoti on pieni. Vain 40 lasta mahtuu tähän historialliseen ympäristöön. Kiinteistön ensimmäiset osat ovat 1700-luvun lopulta.

Päiväkodissa on käytösssä lyhyemmän hoitoajan vaihtoehdoista alle 35 tuntia ja 20 tuntia viikossa kokopäivähoidon (yli 35 tuntia/vk) lisäksi.

Päiväkodin edessä on oma vihreä piha, jossa kasvaa hedelmäpuita ja pensaita. Leikkipiha rajoittuu kiinteistön taakse, josta on oma käynti Vartiovuoren puistoon. Sisätilat ovat korkeat ja avarat. Lisäksi toimintaamme ajatellen sisältä löytyy myös persoonallisia pienryhmähuoneita.

Vieressä on iso osa Turun historiaa. Käsityöläismuseo on muutaman sadan metrin päässä. Myös keskustan lasten kulttuuripalvelut on kävelymatkan päässä. Mikähän projektin aihe sopisi tälle uudelle päiväkodille? Toimintaa lähtee aloittamaan meidän omaa vakinaista henkilökuntaa, joten Mukulax Päiväkotien toiminta-ajatus tulee näkymään projektimuotoisuuden, pienryhmätoiminnan ja leikin painotuksena. Myös lähiruoka-luomukeittiömme palvelee uutta päiväkotia.

Päiväkotiin voi jo hakea niin kaupungin sivujen kuin meidän omien sivujenkin kautta.