mukulax-luostarinkatu-700x437

Luostarinkatu

Luostarinkatu 5, 20700 Turku
Puhelin: 050-4098080
luostarinmaki(at)mukulax.fi
Aukioloaika: 7-17

mukulax-luostarinkatu-700x437

Mukulax Luostarinkatu, lasten keidas lähellä keskustaa

Uusin Mukulax Päiväkoti on avattu 2017 elokuussa Turun keskustan liepeille osoitteeseen Luostarinkatu 5 historialliseen rakennukseen. Kiinteistön ensimmäiset osat ovat 1700-luvun loppupuolelta.

Ryhmät

Päiväkoti on pieni ja 40 lasta toimivat kolmessa ryhmässä; Isokarhut (3-5-vuotiaat), Jääkarhut (2-4-vuotiaat) ja Pikkukarhut (alle 3-vuotiaat). Päiväkodissa on käytösssä lyhyemmän hoitoajan vaihtoehdoista 20 tuntia viikossa kokopäivähoidon (yli 35 tuntia/vk) lisäksi.

Toiminta

Toimintamme perustuu projektitoimintaan ja leikin kautta oppimiseen. Päiväkodin edessä on oma vihreä piha, jossa kasvaa hedelmäpuita ja pensaita. Leikkipiha rajoittuu kiinteistön taakse. Sisätilat ovat korkeat ja avarat. Lisäksi toimintaamme ajatellen sisältä löytyy myös persoonallisia pienryhmähuoneita.

Vieressä on iso osa Turun historiaa. Käsityöläismuseo on muutaman sadan metrin päässä. Myös keskustan lasten kulttuuripalvelut on kävelymatkan päässä, samoin useat puistot.

Olemme mukana kansainvälisessä yhteistyössä Erasmus+ ohjelman ja eTwinningin kautta.

Henkilökunta

Päiväkodissa työskentelee hallinnollinen päiväkodinjohtaja, kolme lastentarhanopettajaa, neljä lastenhoitajaa sekä osa-aikainen laitosapulainen.

Päiväkotiin voi jo hakea niin kaupungin sivujen kuin meidän omien sivujenkin kautta.